Arriba la Setmana de la Música a les Escoles

Pels dies 20, 21 i 23 de febrer, l’EMM El Faristol – en coordinació amb els centres educatius de Roda de Ter i L’Esquirol – ha impulsat una vegada més la Setmana de la Música a les Escoles. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de generar vincles més enllà dels habituals entre els centres educatius i l’escola municipal de música i obrir nous espais de relació i intercanvi de coneixement en matèria d’educació musical.

Durant les darreres setmanes el professorat de l’EMM El Faristol ha dissenyat activitats i tallers a partir de propostes i suggeriments dels centres educatius i es portaran a terme durant la setmana vinent a diversos grups de cada centre. Participen d’aquesta activitat la totalitat dels centres educatius de Roda de Ter i L’Esquirol: Escola Bressol de L’Esquirol, Llar d’infants de Roda de Ter, CEIP El Cabrerès, CEIP Emili Teixidor, CEIP Mare de Déu del Sòl del Pont i Institut Miquel Martí i Pol. Cada centre ha fet propostes sobre la temàtica i el format de les sessions i el professorat de l’EMM ha dissenyat la sessió.  Algunes de les propostes han estat: ‘Música medieval’, ‘Música i emocions’, ‘El carnaval dels animals’, ‘Un conte musical’, ‘La veu i el cos’, etc.

Més de 270 alumnes dels diferents centres educatius participaran d’aquesta activitat. De fet, un dels objectius d’aquesta proposta és el d’acostar el servei d’educació musical al màxim nombre de persones i donar retorn al municipi que el sosté.

Fotografies de l’activitat

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s