L’EMM El Faristol participarà a la Trobada Fiddle 2018

Del 2 al 4 de febrer, Barcelona acollirà la tercera edició el Barcelona Fiddle Congress, que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquest esdeveniment vol ser un espai de trobada i debat al voltant dels instruments de corda fregada en l’àmbit de la tradició musical no clàssica. Músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el paper i la utilització dels instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) en diferents estils musicals allunyats de la música clàssica.

Per tercera vegada consecutiva, el Barcelona Fiddle Congress acollirà una activitat adreçada als més joves i en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), la Trobada Fiddle, que enguany s’emmarca dins els actes de celebració del 25è aniversari de l’ACEM.  Després de l’èxit de les dues primeres edicions, l’ESMUC i l’ACEM tornen a organitzar aquesta experiència conjunta dedicada als estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris d’arreu Catalunya.

La classe col·lectiva de la Trobada reunirà 1.500 joves músics i el seu professorat i igual que a les darreres edicions, serà coordinada pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup aupaQUARTET – del qual n’és membre Felipe Escalada, exprofessor de l’EMM El Faristol – i el professorat del congrés.

La Trobada tindrà lloc el diumenge 4 de febrer a les 12 del migdia a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s