Reunions d’usuaris per començar el curs 18-19

 

Els dies 12 i 13 de setembre l’Escola de Música va organitzar reunions d’usuaris per presentar el curs i explicar les novetats d’enguany. A més a més, vam donar informació sobre el segon període de matrícula que hem obert (encara tenim places vacants de primer contacte P4-P5, trompeta/trombó, flauta travessera, violoncel, baix elèctric i violí/viola) i sobre cóm realitzar les inscripcions durant aquest segon període.

La reunió d’usuaris a Roda de Ter es va organitzar el dia 12 de setembre a la Sala Polivalent de la Biblioteca Bac de Roda i es va dividir en dues franges horàries, segons la nostra oferta educativa: primer contacte (primera franja), i programes bàsic, avançat i a mida (segona franja). Entre les dues sessions es va fer una petita formació al voltant de la plataforma Gwido (on les famílies teniu accés als horaris, calendari d’activitats i informes d’avaluació) per aquelles famílies interessades.

El dia següent, 13 de setembre, va ser el torn de l’Esquirol. La reunió va ser a l’aula de 4t del CEIP El Cabrerès, i seguidament es va procedir a fer la formació al voltant de la plataforma Gwido.

En aquestes reunions també vam parlar dels projectes i les activitats que enguany tindran lloc a l’EMM El Faristol: la nostra adscripció a una nova zona de l’ACEM (zona 8) que engloba algunes comarques més pròximes als nostres municipis, l’ampliació del projecte Conjunts a les Escoles (enguany abastarà els alumnes de 3r i 4t de primària dels CEIPS Sòl del Pont, Emili Teixidor i El Cabrerès amb conjunts d’ukeleles i percussió), i les noves incorporacions dins el claustre de professorat.

Són reunions molt recomanables, tant pels nous usuaris/es com per aquelles famílies que ja fa anys que formen part de l’EMM El Faristol. Les famílies que hi van assistir van poder gaudir d’un espai on resoldre dubtes entorn el projecte educatiu, així com tenir una primera presa de contacte amb el nou curs i el nou equip directiu, que enguany s’ha ampliat amb 3 membres i ha canviat una mica la seva estructura: el Dani Medina, que continua al capdavant de direcció, el Marc Reguant, que aquest any agafa la coordinació acadèmica enlloc de l’Estel·la Broto, la Laia Rovira (projectes de comunitat), la Maria Camats (comunicació) i en Pep Tarradas (produccions).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s