EL FARISTOL ESTRENA LA SEVA PRODUCCIÓ “EM SENTS, MIQUEL?” A LES JORNADES MIQUEL MARTÍ I POL 2018

Per tercer any consecutiu, l’Escola Municipal de Música El Faristol participarà en els actes de les Jornades Miquel Martí i Pol, un seguit d’activitats que es porten a terme de forma anual amb la voluntat de recordar la figura del poeta i d’impulsar el coneixement de la seva obra i del seu llegat. Les Jornades, organitzades per la fundació que porta el mateix nom i que enguany es celebraran del 8 al 24 de novembre, oferiran activitats dirigides a un públic divers: des d’actes festius de caire popular fins a actes que fomenten la creació literària i cultural contemporània.

El Faristol participarà en dos actes de les Jornades, el diumenge 11 de novembre. A les 9:45h del matí, els alumnes del quintet de cambra de l’escola interpretaran l’obra “Tarda a Transilvània” del compositor hongarès Béla Bartók durant l’acte d’homenatge que tindrà lloc al cementiri de Roda de Ter en record al poeta en el 15è aniversari de la seva mort. I a les 11h, durant la cloenda del lliurament dels premis Literaris, artístics i pedagògics al Teatre Eliseu, s’estrenarà l’espectacle “Em sents, Miquel?”, una producció de l’EMM El Faristol, a càrrec del Cor Jove i l’equip docent de l’escola, i amb la participació especial de Guillem Roma.

Amb aquestes col·laboracions l’escola de música fa palès el seu compromís amb la tasca de consolidació del llegat cultural, educatiu i social del poeta, a més a més de contribuir en una de les activitats del municipi més transversals, una mostra del caràcter nacional del poeta de Roda de Ter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s