L’EMM EL FARISTOL CELEBRA EL SEU CONCERT D’HIVERN TOT COMMEMORANT ELS SEUS 15 ANYS D’HISTÒRIA

El concert inclourà peces musicals que van ser rellevants l’any 2004, quan el Departament d’Ensenyament va autoritzar l’escola per a impartir-hi ensenyaments musicals no reglats.

El proper dissabte 2 de febrer a les 12.30h, l’Escola Municipal de Música el Faristol celebrarà el seu tradicional concert d’hivern al Pavelló Municipal d’Esports de l’Esquirol, on hi participaràn tots els alumnes de llarga durada de l’escola. Les formacions instrumentals (combos, cambres i conjunts), així com els alumnes dels Cors i els de Música i Moviment, han preparat per a l’ocasió peces musicals que van tenir el seu moment de glòria l’any 2004, coincidint amb el tret de sortida de l’actual projecte pedagògic tal i com el coneixem.

Aquest concert serà el segon esdeveniment de la programació prevista dins els actes de celebració del seu 15è aniversari, ja que el dissabte 19 de gener es donà el tret de sortida dels actes amb la inauguració de la nova seu de l’escola de música, ara instal·lada a l’edifici on fins l’any passat hi havia l’Escola Emili Teixidor. Durant el curs 2018-2019 també s’enregistrarà un disc amb 15 temes on hi participaràn tots els alumnes de l’escola, i que es presentarà durant el Concert d’Estiu a final de curs. L’escola de música ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de plàstica de l’Escola Auró de Barcelona i del seu professor, l’Oriol Garriga, que han dissenyat una tipografia per la portada del disc. 

L’escola actualment compta amb 350 alumnes, que inclouen els que participen als projectes que fan a les escoles de primària de Roda del Ter i l’Esquirol (conjunts instrumentals de percussió i d’ukeleles), i els 180-190 que assisteixen regularment a les classes dins l’oferta educativa de llarga durada: primer contacte, programa bàsic, programa avançat i música a mida. A més a més, hi ha una oferta educativa de curta durada que inclou tallers i cursos orientats a públics de diferents edats i bagatges musicals diversos, com els tallers i monogràfics “4 acords 100 cançons”, “Les dones al Jazz” o “Història de les BSO’s”, o els tallers familiars de “Música en Família 0-3 anys” i el de “Grup Folk”. Les noves instal·lacions, més grans i adequades al projecte d’escola actual, volen ser el primer pas d’un centre artístic on la creació i l’expressió musical siguin el vehicle per continuar acompanyant la comunitat musical de Roda de Ter i L’Esquirol.

Anuncis

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s