MOSTRA DELS CONJUNTS A LES ESCOLES ALS CENTRES DE PRIMÀRIA

Els dies 29 i 31 de gener, i l’11 i 13 de febrer, van tenir lloc una sèrie de petites audicions amb els grups dels nostres Conjunts a les Escoles. Els concerts, de caràcter intern, estaven destinats a mostrar el treball realitzat durant aquests primers tres mesos de projecte a la resta d’alumnes i professorat de l’escola. Així doncs, durant l’última setmana de gener, els Conjunts de Percussió i d’Ukeleles de 3r i 4t de primària del CEIP Sòl del Pont (Roda de Ter) i el Conjunt d’Ukeleles de 3r de primària del CEIP El Cabrerès (L’Esquirol) van programar la seva audició dins l’horari lectiu. En el cas dels conjunts de Sòl del Pont, van haver d’oferir dos concerts seguits, a causa de l’aforament que representa els alumnes de les dues línies del centre, malgrat organitzar els concerts al gimnàs de l’escola.

El Conjunt de Percussió de Sòl del Pont, amb els alumnes de 3r de primària, han estat treballant amb els professors Betel M. Daura i la Maria Camats un tema del músic i pedagog brasiler Estevao Marques, “Tambores”, que inclou una percussió corporal i una coreografia. El Conjunt d’Ukeleles, amb la Laia Rovira i en Pau Vila, van oferir un repàs dels temes que havien anat treballant dins l’aula per familiaritzar-se amb l’instrument. Ambdós esdeveniments van ser un èxit rotund, i van permetre que l’alumnat del centre també descobrís aquests instruments i la dinàmica que es treballa dins l’aula. A l’Esquirol, el Conjunt d’Ukeleles amb els alumnes de 3r de primària van actuar per la resta d’alumnes del centre al gimnàs de l’escola.

La setmana passada va ser el torn dels Conjunts a les Escoles del CEIP Emili Teixidor. El Conjunt d’Ukeleles de 4t de primària van actuar el dilluns 11 de febrer pels alumnes de cicle inicial i cicle superior al gimnàs del centre, i el Conjunt de Percussió de 3r de primària, amb l’Albert Dondarza i la Martina Arqués, ho van fer el dimecres 13 de febrer només pels alumnes de P3 i P4 a l’Aula de Psicomotricitat. En aquest cas, els concerts també van ser rebuts amb molta emoció per part de tots els assistents, i van deixar a tothom amb ganes de conèixer més aquest gran projecte! Haurem d’esperar-nos a final de curs per saber cap a on viatgen aquests grans músics, doncs es realitzarà un concert de gran format al Teatre Eliseu de Roda de Ter amb tot l’alumnat que participa en el projecte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s