SETMANA DE LA MÚSICA A LES ESCOLES

La setmana del 25 al 28 de febrer, els professors de l’EMM El Faristol han programat sessions i activitats de música dins l’horari lectiu per als alumnes dels centres educatius dels municipis de Roda de Ter i l’Esquirol. Aquestes activitats emmarcades dins la Setmana de la Música a les Escoles, que fa anys que es duen a terme, pretenen ser una oportunitat per interaccionar i integrar tot l’alumnat del municipi en la pràctica musical, compartint activitats i dinàmiques d’ensenyament-aprenentatge que són habituals dins les aules de l’Escola de Música.

Aquest any, els centres educatius que hi participen són Les Llars d’Infants de Roda de Ter i L’Esquirol, els CEIPs Emili Teixidor, Sòl del Pont i El Cabrerès i l’IES Miquel Martí i Pol. Les sessions són de 30′-45′ i cada any hi participen diferents grups dels centres educatius, treballant en temàtiques lliures o relacionades amb el contingut que ja es treballa amb les docents especialistes de música de cada centre. Dilluns 25, els alumnes de 1r d’ESO de l’IES Miquel Martí i Pol seran els encarregats d’inaugurar la Setmana de la Música a les Escoles treballant amb la percussió i la veu. Dimarts 26 serà el torn dels alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles Emili Teixidor i El Cabrerès i dels alumnes de la Llar d’Infants de Roda de Ter. Els alumnes de P5 de l’Escola Sòl del Pont gaudiran d’aquestes sessions musicals dissenyades per a l’ocasió el dimecres 27 de febrer, i finalment el dijous 28 serà el torn de la Llar d’Infants de l’Esquirol.

Amb aquesta iniciativa, esperem aportar mecanismes per apropar la música als diferents col·lectius del municipi, per tal que tot l’alumnat pugui conèixer i gaudir de les dinàmiques musicals i culturals que s’estableixen dins i fora de l’Escola de Música.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s