El cor d’adults de l’EMM El Faristol participarà a l’espectacle ‘El Carrer dels Miserables’

El dissabte 1 d’abril el cor d’adults de l’EMM El Faristol participarà a l’espectacle ‘El Carrer dels Miserables’ al carrer del Balç de Manresa. Aquesta és una activitat impulsada pel centre d’interpretació del Carrer del Balç de Manresa i el grup Kanko Esdeveniments i compta amb la col·laboració de l’ACEM, l’Associació Catalana d’Escoles de Música i el suport de l’Ajuntament de Manresa.

L’espectacle consisteix en una recreació de la història ‘Els Miserables’ de Victor Hugo  en aquest espai medieval tan emblemàtic de la capital bagenca a través d’un itinerari. La música del musical que va escriure Claude Michel Schonberg serà una de les protagonistes de l’espectacle. La part musical l’assumiran el centenar d’alumnes de cant i els cors de les escoles municipals de música de Callús, Artés, Vacarisses, Roda de Ter i L’Esquirol, i l’Esclat de Manresa.

L’espectacle té una durada d’una hora aproximadament i es faran cinc sessions. El cor d’adults de la nostra escola, que actualment compta amb  participarà a les sessions del dissabte 1 d’abril a les 17.00, 17.40, 18.20, 19.00 i 19.40h i es poden adquirir les entrades a través del web www.manresaturisme.cat o a les oficines del carrer del Balç a 7€. Al mateix dia les entrades es podran adquirir a les oficines del carrer del Balç a 10€.

Anuncis