documents d’interès

Projecte Educatiu de Centre (PEC) – properament

És el document que defineix la visió, la missió i els principis ideològics del centre, conté a més el seu model d’organització i gestió i el model pedagògic.

Preinscripció 2017-2018 (per a alumnat nou)

Aquest és el document per formalitzar la preinscripció per alumnes nous. El podeu lliurar a l’Ajuntament de Roda de Ter, a l’Ajuntament de L’Esquirol o a l’EMM El Faristol (3r pis de Can Planoles). El termini d’inscripció va del 24 d’abril al 19 de maig (ambdós inclosos). Es publicarà la llista d’admesos el 25 de maig.

Oferta Educativa 2017-2018

En aquest document hi trobareu l’oferta educativa per al curs 2017-2018. Hi trobareu els diferents programes amb què estructurem la nostra oferta, amb l’edat que hi correspon, les assignatures, les modalitats i els preus.

Préstec d’instruments

L’Escola Municipal de Música ‘El Faristol’ de Roda de Ter i l’Esquirol ha anat adquirint, al llarg dels anys, un seguit d’instruments que poc a poc van conformant el parc d’instruments del centre. Aquests contribueixen al desenvolupament ordinari de les activitats de l’Escola (classes, audicions, concerts…) i ofereixen la possibililitat d’ésser deixats a aquells alumnes que en tinguin necessitat. Si us cal un instrument per començar, consulteu la normativa i poseu-vos en contacte amb l’Escola.

 

Anuncis