Alba Rubió

13700233_1794519970783420_1216920042372009466_n

Nascuda el 1985 a la ciutat de Barcelona, comença el seu camí estudiant Humanitats i Mestre d’Educació Primària (estudis dels quals n’és llicenciada), dedicant-se laboralment a diversos projectes educatius.

El seu periple musical inicia el 2011 cantant en el duet Ual·la!, compartit amb Modesto Lai. Des d’aleshores, ha fet més de 200 concerts a diverses ciutats d’arreu (Barcelona, Lleida, Madrid, Vigo, Huesca, Cochabamba, Sucre…), instal·lant-se durant el 2014 a la ciutat de Buenos Aires.

Amplia la seva experiència musical participant en d’altres projectes, en els quals gairebé sempre s’uneixen teatre i música: en el SUCEDE de Buenos Aires, amb el duet de música clàssica i humor NoChalPeople, oferint tallers de música per a nadons i les seves famílies…, i en diverses col·laboracions amb d’altres artistes.

Durant tot aquest període, es forma musicalment a l’Escola de Blues de Barcelona i al Taller de Músics. Estudia diverses tècniques vocals amb mestres com Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau i Florencia Otero (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam García (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).

Actualment segueix oferint concerts amb Ual·la! & La Manada (versió del duet amb quatre instrumentistes més i una ballarina), amb la companyia infantil Daquidallà i amb el seu projecte com a solista.

www.albarubiopons.com

alba.rubio@escolaelfaristol.cat

Anuncis