Estel·la Broto

20046650_1576840749033409_1055026732830906918_n

Flautista i pedagoga llicenciada per l’ESMUC. Ha estudiat flauta amb Claudi Arimany, Salvador Martínez i Hervé Hotier en l’àmbit clàssic i amb Gorka Benítez, Pablo Selnik, Carlos Vecino, Vicent Macià i Santi de la Rubia en l’àmbit del jazz. Així mateix ha realitzat diversos cursos de pedagogia d’Orff, Dalcroze i Gordon i diferents mètodes de consciència corporal (Cos Art, Tècnica Alexader, Microgimnasia i Trager). Ha actuat amb formacions tan versàtils com Limbo (música minimalnista), Alban (música celta), Mollet Jazz Band, la Jove Orquestra Simfònica del Vallès Oriental, Entre Pitus i Flautes (trio jazz), Bartolomeo Barenghi Septet (jazz-fusió), Cor Ars in Nova, The Slingshots (funky) i la Barcelona Ethnic Band (world music).

En la seva vessant pedagògica ha treballat a l’Escola Municipal de Música i Dansa del Papiol, l’Escola Intermunicipal de Música de la Vall del Tenes i l’Escola Municipal de Música del Masnou, així com en d’altres escoles de música de l’àmbit privat, com a professora de flauta travessera, conjunt instrumental, llenguatge musical i iniciació a la música. Ha realitzat espectacles infantils i familiars com el Duo Syrinx (amb la pianista Anna Serra) i Toca’m un conte (amb el percussionista David Faure). També ha realitzat petits concerts per a llars d’infants.

En la seva vessant de gestió ha estat co-organitzadora de les I Jornades de Pedagogia Musical de l’ESMUC, mànager del grup Barcelona Ethnic Band, secretària del programa internacional Ethno Catalonia 2016 i coordinadora acadèmica a l’escola del Papiol.

Actualment treballa al Faristol, d’on n’és professora de flauta, cambra i cor, així com coordinadora acadèmica.

 

estel.la.broto@escolaelfaristol.cat

Anuncis