Marc Reguant

EDIT_DSC_7317

Neix a Santpedor (Bages), i comença els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Santpedor amb Elisabet Casanovas. Posteriorment els continua al Conservatori Municipal de Música de Manresa on obté el grau professional de música amb l’especialitat de Clarinet amb el professor Joan Plaja.

Cursa els estudis superiors de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb l’especialitat de Pedagogia del Clarinet amb el clarinetista Joan Enric Lluna. En aquest mateix centre hi continua rebent classes de piano amb Manuela Gouveia i Lluís Pérez Molina i, de cant, amb Francesc Garrigosa. Forma part i col·labora en diverses formacions cambrístiques, corals i orquestrals.

Ha seguit la seva formació vocal amb Carles Farreras, Elisenda Durà i, actualment, amb Natasha Tupin. En el camp de la direcció coral ha seguit diversos cursos de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) amb professors com Pere Lluís Biosca, Jordi Lluch, Xavier Sans, Glòria Coma, Elisenda Carrasco, Xavier Puig i Manel Valdivieso, i al Curs de Direcció Coral de Segòvia, amb Josep Vila i Casañas i Alina Orraca. Actualment, segueix la formació en aquest camp amb el prestigiós director Josep Vila i Casañas. Dirigeix la Coral Escriny de Santpedor, el Cor de Teies – cor de noies de Santpedor. Ofereix cursos i tallers de formació en aquest camps adreçats a mestres i professors de música.

Ha treballat a les escoles municipals de música de Navàs, Viladecavalls i Mataró i a l’Escola Pia de Sabadell. Actualment, treballa a l’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i l’Esquirol i a l’Escola Municipal de Música d’Artés, de la qual n’és el director.

marc.reguant@emmfaristol.cat