Nadia Acebal

20170924_153836 foto

Vaig començar a estudiar música a l’Escola Municipal de Música Can Ventosa, i vaig continuar al Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera. El 2012 em vaig traslladar a Barcelona per acabar els estudis de Grau Professional en l’especialitat de violoncel a l’Institut Escola Artística Oriol Martorell amb el Joan Antoni Pich.

El 2014 vaig accedir a l’Escola Superior de Música de Catalunya, a on estic acabant el Grau en l’especialitat de Pedagogia. Durant aquests anys he aprofundit en l’instrument amb el professor Cristoforo Pestalozzi, i en la pedagogia amb Javier Duque i Luis García, entre d’altres. Com ha violoncel·lista de clàssica, paral·lelament als estudis reglats, he rebut classes de Gary Hoffman, Peter Thiemann, Jose Mor i Maria de Macedo. I, he format part de les Joves Orquestres d’Eivissa, de les Comarques Gironines, de l’Auditori de Girona i de Castelló.

Com ha viol·loncelista i cantant de conjunts de Jazz i Música Moderna he estudiat amb Ana Finger, Eduardo Tancredi i Horacio Fumero. Alhora m’he iniciat en la improvisació amb Albert Gumí, Mario Rossi i Agustí Fernández. El 2016 vaig participar com a músic i performer a l’espectacle de la companyia Hello! Earth, The Night – envisioning post capitalist society while we sleep, residents a l’espai de creació El
Graner. Com a Pedagoga vaig iniciar la meva tasca a diversos espais educatius; l’Associació ‘Taller de Flauta Aubarca’, el Centre Obert ‘Casal dels Infants’, la fundació Adsis i l’Escola de Música de Sant Gervasi. Actualment sóc professora a l’Aula de Música de Vilassar de Mar i a L’EMM el Faristol.

nadia.acebal@escolaelfaristol.cat

Anuncis